Disclaimer

Gebruikers van Sportmaatje.net dienen de algemene voorwaarden te accepteren.

Bij Sportmaatje besteden wij uitgebreide aandacht aan de samenstelling van de website. Zo is er sprake van nauwkeurig onderhoud van de website. Daarnaast doet Sportmaatje er alles aan om ervoor te zorgen dat de content op de website betrouwbare, actuele en volledige informatie bevat. Bij het ontstaan van technische complicaties, het ontstaan van virussen of wat voor schade dan ook is Sportmaatje echter niet aansprakelijk. U zult dus zelf preventieve maatregelen moeten nemen om dergelijke gevolgen te voorkomen.

Op de website is er de mogelijkheid voor gebruikers om onderling contact te hebben. Alle beweringen en meningen worden geuit via een intern berichtensysteem. Sportmaatje is in geen geval verantwoordelijk voor de inhoud van deze uitingen. Voor eventuele schade die hieruit voortkomt is Sportmaatje dus in geen geval aansprakelijk.

Op Sportmaatje.net wordt gelinkt naar andere websites om informatieve redenen. Indien gebruikers via deze links doorgezonden worden naar een andere website, gelden vanaf dat moment de algemene voorwaarden van de desbetreffende website. Sportmaatje is dan dus niet meer aansprakelijk voor eventuele schadelijke gevolgen naar aanleiding van de inhoud van de desbetreffende website.